2020 YILI GÜNLÜK TESETTÜR ELBİSE MODASI NASIL OLCAK?

Tesettürlü kadınlar dış giyimine oldukça önem vermekte ve tesettür modasını çok yakından takip etmektedir. Tesettürlü kadınların en fazla merak ettiği konularında başında ise 2020 yılı yeni sezon tesettür günlük elbise modelleridir. Tesettür moda dergilerinde yer alan ve 2020 yılının en dikkat çekici günlük elbise modelleri şöyledir.

 

Günlük Tesettür Elbise Modellerinde Yer Alan Kollardaki Hareketlilik Dikkat Çekmektedir

 

2020 yılı yeni sezon tesettür günlük elbise modellerinde yer alan kol kısmında kullanılan hareketlilik en çok dikkat çeken detaylar arasında yer almaktadır. Omuz kısmından başlayarak bol gelen volan kol modelleri hem günlük tesettür elbiseler de hem de tesettür abiye modellerinde oldukça dikkat çekmektedir.

 

Omuz kısmından başlayan volan kolun yanı sıra bilek kısmından sonra bollaşan ve volan havası veren kol detayı da bu sene tesettür elbiselerde ön plana çıkan detaylar arasında yer almaktadır. Volan kol detayını sevmeyen tesettürlü kadınları da düşünen moda tasarımcıları tesettür elbiseye daha spor bir hava katan ince ve ya kalın lastik modellerini de tasarlamıştır. Tesettür elbisede yer alan kol detaylarının yanı sıra son olarak manşet kol her yıl olduğu gibi bu yıl da elbise modellerinde ilgi gören detaylar arasında yer almaktadır.

 

Günlük Elbise Modellerinde Bağcık Ve Ya Kuşak Detayı Yer Almaktadır

 

Özellikle bel kısmı ince olan tesettürlü kadınlar için tasarlanmış olan 2020 günlük tesettür elbise modellerinde kemer yerine kuşak ve ya bağcık detayı kullanılmıştır. Bu detay tesettürlü kadınlar tarafından çok büyük ilgi görmüştür. Önceki seneler moda tasarımcıları ince bele sahip olan kadınların bel kısmının inceliğini daha çok ön plana çıkarabilmesi için aksesuar olarak kemer detayı kullanılırken, bu yıl bağcık ve ya kuşak kullanılarak elbiseye farklı bir hava kazandırılmıştır.

 

Bele bağlanan ve aşağı doğru sarkan bağcık ve ya kuşak detayları tesettürlü kadınları daha da havalı göstermektedir. Aynı zamanda günlük tesettür elbise modellerinde kullanılan renkler cıvıl cıvıldır. Saks mavisi, mor, kırmızı, toz pembe, krem, mint yeşili, çağla yeşili, kiremit ve ekru gibi pek çok renk seçenekleri dahilinde üretimi gerçekleştirilmektedir.

Tesettür abiye bir kadının nişan, kutlama, düğün ve mezuniyet gibi özel organizasyonlarda giymiş oldukları en şık ve en gösterişli kıyafetlerdir. Tesettürlü kadınlar bu davetlerde birbirinden güzel tesettür abiyeleri giyip, giyim tarzlarını ortaya koymaktadır. Aslında her kadın bulunduğu ortamda diğer kadınlardan zarif ve şık olmak ister. Bundan dolayı tesettür abiye tercihinde bulunurken de tarzına uygun olan son moda renklerin ve modellerin seçilmesine çok fazla önem göstermelidir.

 

Gösterişli Detaylara Sahip Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettürlü kadınlar uzun kollu, sıfır yaka, uzun etekli ve ya balıkçı yaka tesettür abiye modellerini kullanmaktadır. Son yılların en trend tesettür abiyelerin başında kadife modeller ve ya payetli abiye modelleri gelmektedir. Kadife şeklinde 2019 yılın modası piliseli abiyelerdir ve bol kesimli etekler ve ya balık etekler de en çok tercih ediken modeller içerisinde yer almaktadır. Kadife olan tesettür abiyeler için pelerinli, sade, payet süslemesi olan kadife kuşaklı ve ya kuşaklı, bebe yakalı, bolera görünümlü, taş baskılı ve firfırlı modeller de bulunmaktadır.

 

Payetli Tesettür Abiye Modelleri

 

Payet detaylı tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınları gecenin parlayan yıldızı yapacak ışıl ışıl tesettür abiye modeli olup boydan payet modellerinin yanı sıra yalnızca üst bölümü payet işlemeli olan ve payet çiçek işlemeleri gibi modeller de bulunmaktadır. Sim detayına sahip olan tesettür abiyeler için minimum, payetli abiyelerin olduğu kadar göz alıcı olduğu söylenebilir. Simli abiyelerin sade olması gibi dantel ayrıntılı, payet işlemeli, kolye ayrıntılı, taşlı ve incili gibi harika süslemelere yer verilmektedir.

 

Tesettür Abiyeler İle Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettürlü kadınlar takının yerine başörtü kullanmaktadır. Bundan sebep tesettür abiyelerin renginde ya da abiyenin süslemesinin rengindeki başörtü seçilebilir. Tesettür abiye modeli sade ise simli ve ya parlak eşarp kullanılmalıdır. Bunun yanı sıra tesettür abiye modeli gösterişliyse eşarp modeli sade modellerden yana seçilmelidir. Ayakkabı seçiminde ise topuklu platformlar ve ya stilettolar gibi ayakkabıların siyah renklerle tesettür abiyeye uyumluluk sağlayacak olan renkte olanlar tercih edilebilir. Şık ve modern bir kombin için tesettür abiye modelleri doğru bir şekilde kombinlenmelidir.

Tesettür modası her geçen gün daha iddialı bir hal alarak moda tutkunlarının karşısına çıkmaktadır. Farklı yaş gruplarına hitap edecek modellerin aynı anda sunulduğu tesettür giyim modası, kendi stilinizi başarılı bir biçimde yansıtmanızı sağlıyor.

 

Tesettür Ferace Modasında Trend Parçalar

 

Son yılların en sevilen ve talep gören çizgileri ile tasarlanan tesettür ferace modelleri, yine kadınların en gözde parçaları arasında yer alıyor. Farklı renk ve modelleri ile ilgi gören tesettür ferace modelleri, zahmetsiz şıklık arayanların ilk tercihlerinden olmaya devam ediyor.

 

Zarif motifleri ve işlemeleri ile göze hitap eden tesettür ferace modelleri, spor ya da klasik seçenekleri ile birlikte satışa sunulmaktadır. Kombin yapma derdini ortadan kaldıran tesettür ferace modelleri, hiç zahmete girmeden şık görüntünüz ile bakışları üzerinize çekmenize olanak tanıyor. Siz de kendi tarzınızı yansıtacak parça arayışındaysanız eğer bu yılın tesettür ferace tasarımlarını kaçırmayın.

 

Spor Tesettür Giyim Modası

 

Spor tesettür giyim modasında göze parçan öncelikli parçalar arasında tunik modelleri yer alıyor. Özellikle kot kumaş seçeneklerinin çok sık tercih edildiği spor tesettür tunikler, salaş yapısı ile oldukça keyifli ve konforlu bir kullanım sunuyor.

 

Spor tarzı benimseyenler için tesettür elbise modelleri de bu yılın favori parçaları arasında yer alıyor. Kendinizi tüm gün rahat hissetmenizi sağlayacak olan tesettür elbise modelleri, zarif görüntüsüyle de gözleri üzerine çekiyor. Tesettür elbise modellerini günlük kullanımda spor ayakkabı ve parçalar ile tamamlayarak başarılı kombinler elde edebilirsiniz.

 

Spor giyimin vazgeçilmez parçalarından bir diğeri ise yine salaş pantolon modelleri oluyor. Son zamanların moda çizgileri ile tasarlanan tesettür pantolon modelleri ile şıklığın ve konforun keyfini en yukarılarda yaşayabilirsiniz.

 

İş Dünyasının En Sevilen Tesettür Giyim Parçaları

 

İş hayatın tesettür giyim modası mevsimine göre farklılık göstermektedir. Sıcak yaz günlerinde genel olarak ince kumaşlar ile tasarlanmış elbise ya da tunik benzeri parçalar tercih edilmektedir. Soğuk kış günlerinde ise triko ya da pantolonlar başrolde yer almaya devam ediyor.

 

Ofis hayatınızda konforu şıklıkla bir arada yaşamanızı sağlayan tesettür giyim parçaları, her zaman dikkat çekici görünmeyi başarabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Fuarlar Bizden Haberler Basında Biz Videolarımız Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?