BÜYÜK BEDEN TESETTÜR MODASI

Bu sezon da en şık renk seçenekleri ile ve modelleri ile vitrinlerdeki yerini alan büyük beden tesettür modelleri dikkatleri çekmeye başladı. Günlük hayatta ya da özel gün ve gecelerde size şıklık katacak büyük beden modellerde ürün yelpazesi de sınırsızdır. Büyük bedende bu sezon koyu renkler baskın nitelik göstermeye başladı. Geçen sezon daha açık renkler etki gösterirken bu sezon koyu renge geçilmesi oldukça büyük farklar ortaya çıkardı. Stil sahibi olan ve tarzından ödün vermeyen kadınlar binlerce renk model ve çeşit mevcuttur. Kategori içinde dilediğinizi seçme ve yeni kombin seçenekleri oluşturma şansına da sahip olmanın öz güvenini yaşayabilirsiniz.

 

Büyük Beden Ürünlerde Kadife Şıklığı

 

Son dönemlerde kadifenin dikkat çeken şıklığı büyük beden tesettür ürünlerinde de kendini göstermeye devam ediyor. Kadife inci detay ile birleşen modeller binlerce renk seçeneği ile vitrinlerdeki yerini almış bulunmaktadır. Kadife kombin parçalar oldukça şık bir görüntü ortaya çıkarırken, kendi elinizle de kombin yapmaya müsait parçalar olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Özellikle kadife elbise modelleri bu sezon özel gün ve gecelerde tercih edilen şık detaylardan biri olacak gibi duruyor. Ölçüler tüm kadınlar için uygun standartlarda olup şık bir görüntü oluşturmaktadır. Kadifede bu sezon haki yeşili ve bordo moda akımı içindeki sağlam yerini daha da sağlamlaştırmaya devam ediyor.

 

Özel Gecelerde Abiye Şıklığı

 

Tüm tesettür ürünlerinde olduğu gibi büyük beden ürünlerde de abiye ürün yelpazesi oldukça geniştir. Her tarza ve her yaşa uygun oldukça çok model ve renkte abiye modeli mevcuttur. Özellikle mavinin ve pudranın hakim olduğu abiye modellerinde stil sahibi bayanlar tarafından genellikle çan modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Bu model genelde vücut hatlarını daha kibar ve standartlar ölçüsünde göstermektedir. Bulunduğunuz ortamda şıklığa ve göz alıcı bir güzelliğe sahip olmak istiyorsanız kategorimizde yer alan birbirinden şık ve uygun fiyat garantisi veren modellere göz atabilirsiniz. Düğün, nişan, kına, söz gibi organizasyonlarda özel gününüze renk katacak modeller Zarif Tesettür büyük beden seçenekleri ile sadece bir tık uzağınızdadır.

Son yıllarda en çok satılan tesettür kıyafet modellerinden biri olan ferace modeli kadınlar tarafından en çok tercih edilen tesettür türlerinden biri olmayı başarmıştır. Farklı desenleri ve renkleri ile internet üzerinde birçok fırsat kampanyasına dahil edilen kıyafetlerden biri olmuştur ferace modelleri. Şu an herkes genellikle internet üzerinden kıyafet alışverişi yapmaktadır. Siparişi verdiğiniz anda kargo ile en kısa bir süre içinden size teslim edilir satın aldığınız kıyafetler. İnternet üzerinde ise şu an birçok ferace kıyafetleri mevcuttur. Sizde beğendiğiniz bir feraceyi sipariş vererek kısa bir süre içinde teslim alabilirsiniz. Eğer ferace modelleri ve fiyatları hakkında pek bir bilginiz yoksa aşağıdaki yazıları okuyarak öğrenebilirsiniz.

 

Anne Ferace Özellikler: Şık bir ferace modellerinden biri olan anne ferace kaliteli kumaş türünden üretilmesiyle internet üzerinde en çok satılan kıyafetlerden biri olmayı başarıyor. Genellikle annelerin tercih ettiği bu ferace modeli kesinlikle en iyi kıyafetlerden biridir. Sizde beğenirseniz internet sitesine girip sipariş vererek satın alabilirsiniz.

 

Fiyat: Kumaş türüne ve şık görünümüne göre çok uygun bir ücreti olan anne ferace modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 180.000 TL olarak belirlenmiştir.

 

Elisa Ferace Özellikler: Şu an internet üzerinde birçok rengi bulunan elisa ferace modeli çok kaliteli bir kumaş türünden imal edilmiştir. Kesinlikle internet üzerinden bu modele bir göz atmanızda fayda vardır. Son günlerde internet üzerindeki en çok satılan kıyafetlerden biri olmuştur elisa ferace modeli.

 

Fiyat: Biraz fazla olan ücreti sizi aldatmasın çünkü çok emek verilen tasarımı ve kumaş kalitesi için bu ücret çok makul bir fiyattır. Elisa trençkot modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 210.000 TL olarak belirlenmiştir. Eğer beğendiyseniz kıyafet stok üzerinde tükenmeden hemen satın almalısınız.

 

Mina Ferace Özellikler: Kol uçları örme dantel olarak tasarlan çok şık duran mina ferace modelinin birçok renk seçeneği mevcuttur. Kesinlikle almak isteyeceğiniz ferace modellerinden biri olan mina feracenin ayrıca stok üzerinde birçok beden ölçü seçeneği bulunmaktadır.

 

Fiyat: Kaliteli kumaştan üretilen ve şık bir tasarıma sahip olan mina ferace modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 230.000 TL olarak belirlenmiştir.

Kendi bedenlerine uygun kıyafet bulmakta güçlük çeken müşteri kitlesi için büyük beden tesettür alanında devrim niteliğinde değişimler yaşanıyor. Örneğin büyük beden tesettür tunik modelleri bu kategoride yer alan ilk ürünlerdir. Hanımlar günlük hayatta sıklıkla tercih ettikleri ve giydikleri tunik modelleri arasında seçim yapabilirler. 52 bedene kadar bulunabilen çiçek desenli tunik modelleri bu senenin en çok satan ürünlerinin başında geliyor. Kırmızı, beyaz, sarı ve mor gibi canlı renklerin bir arada muhteşem bir uyum ile tasarlandığı bu modeller ilkbahar ve sonbahar aylarında mevsimlik olarak da tercih edilebilir.

 

Kumaşlarının kalitesinin yanı sıra kolay kolay buruşmaması ve yıkanmasının da son derece pratik ölçülerde gerçekleştirilmesi en büyük avantajları arasında gösterilmektedir. Online olarak da satın alınabilen büyük beden tesettür tuniklerinin iade süreleri 24 saat içerisinde gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda gündelik yaşamın çeşitli katmanlarında da giyilebilen çiçek desenli tunikler her yaşta ve her beğenide olan hanımlara özel olarak imal edilmektedir. Ferace tüylü tunik modelleri de artan bir ilgi ile birlikte satın alınmaktadır.

 

Mürdüm ve taba gibi özgün renklerin yanı sıra siyah gibi her yerde tercih edilebilecek karakteristik renklere de ev sahipliği yapmaktadır. Siyah ve beyaz renklerinin usta işi uyumu ile birlikte arzı endam eden tunik seçenekleri de kataloglardan incelenebilir. Büyük beden tunik modellerinde diğer dikkat çeken renkler arasında pudra ve fuşya gibi alternatif renkler gösterilebilir. Bu senenin en moda tunikleri içerisinde çizgili olan modeller de fark yaratmaktadır. Yukarıdan aşağı doğru uzanan hareketli simetrisi ile birlikte her daim enerjik ve canlı görünmenin yolu bu tunikleri büyük bedenler ile satın almak ve gardıropları daha zengin bir şekilde doldurmaktan geçiyor.

 

Büyük Beden Tesettür Takım Modelleri

 

Büyük beden tesettür takım modelleri altlı üstlü olarak satılmaktadır. Bir seferde birden fazla ürün aynı anda alındığı için fiyatları çok daha uygundur. Cep dostu olan büyük beden tesettür takım modelleri orijinal renkleri ve sportif görünümleri ile birlikte hayatın her alanında tamamen giyim zevkine bağlı olarak sipariş edilebilir.

« Anasayfa